Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

LEGO. КОСМОС. РОБОТИ

       Космічна подорож на Місяць команди «Космодрон» добігає кінця. Це була тривала і насичена подорож під час якої учасники команди вирішили дослідили багато актуальних проблем на Місяці, таких як: вода, енергія, повітря. Та найбільше юні дослідники переймалися їжею, тому вирішили побудувати власну теплицю, на якій вирощували овочі та фрукти, і навіть створили ексклюзивні їстівні космічні набори.

       Побудувавши базу на Місяці, команда «Космодрон» створила свій Постер для демонстрації того, що вивчили та виконали протягом сезону. Готуємося підкорювати міжпланетні простори, адже наша команда бере участь у Всеукраїнському фестивалі «ROBOfirst – більше ніж роботи»!

        Разом з учасниками фестивалю робототехніки та STEM-освіти ROBOfirst 6 та 7 квітня ми вирушаємо «ВПЕРЕД НА ОРБІТУ!». Місце старту — МКЦ «Український дім».

        Головна подія фестивалю — фінал Всеукраїнського етапу міжнародної STEM-програми FIRST LEGO League. Понад 1000 школярів з усієї України вирішуватимуть фізичні та соціальні проблеми, з якими зіштовхується людина при тривалому перебуванні за межами Землі. Інтерактивні зони, майстер-класи, розваги від партнерів, лекції та, звісно ж, LEGO! Вхід вільний.

        Нагадуємо, що користувачі бібліотеки беруть участь у програмі FIRST LEGO LeagueJunior (http://firstlegoleague.org.ua/) сезону 2018-2019 «МІСІЯ: МІСЯЦЬ» за підтримки благодійної організації «Міжнародна організація «Інноваційні освітні технології» ГО «Інноваційні освітні технології».

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей