Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Всеукраїнський фестиваль «ROBOfirst – більше ніж роботи!»

       6 та 7 квітня в МКЦ «Український дім» (м. Київ) відбувся Всеукраїнський фестиваль «ROBOfirst – більше ніж роботи». Школярі з усієї України вирішували фізичні та соціальні проблеми, з якими зіштовхується людина при тривалому перебуванні за межами Землі.

       Учасники науково-пізнавального гуртка «Robotics», зокрема команда «Космодрон», уперше взяли участь у фестивалі такого масштабу та були урочисто нагороджені у номінації «Найбільш креативне рішення»!

        Тема сезону 2018-2019 називається «МІСІЯ: МІСЯЦЬ». Наша команда «Космодрон» досліджувала та вирішувала проблеми життя людини на земному супутнику. Ми побудували LEGO-модель та створили Постер, у якому відобразили все, що гуртківці вивчили протягом сезону. І, звичайно ж, поділилися своєю роботою з іншими учасниками фестивалю. Під час презентації своєї космічної місії маленькі дослідники були сповнені енергії та рішучості, а тому викладалися на повну, презентуючи свою команду.

        Програма фестивалю була дуже насиченою. У космозонах можна було дізнатися про космос, поринути у яскравий світ міжпланетних просторів. Інтерактивні зони, настільні ігри, майстер-класи, розваги від партнерів, лекції та звісно ж LEGO! А ще були перегони роботів та справжні бої роботів.

        Ми довели, що навчання може бути справді цікавим!

       Нагадуємо, що користувачі бібліотеки беруть участь у програмі FIRST LEGO LeagueJunior (http://firstlegoleague.org.ua/) сезону 2018-2019 «МІСІЯ: МІСЯЦЬ» за підтримки благодійної організації «Міжнародна організація «Інноваційні освітні технології» ГО «Інноваційні освітні технології».

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей