Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

ЗБЕРЕЖЕМО У СПАДОК

       Напередодні святкування Дня пам'яток історії та культури у відділі мистецтв відбулася відеоподорож місцями культурних пам’яток України «Слідами 7 чудес України», яка спрямована на підвищення обізнаності юних користувачів із різноманіттям культурної спадщини, її вразливістю та необхідністю ефективних зусиль заради збереження для подальших поколінь.

       Під час заходу акцентувалася увага на історичних об’єктах архітектури, визначених загальнонаціональною акцією у 2007 році під назвою «7 чудес України». Ця акція започаткована фондом Миколи Томенка «Рідна країна». Також діти довідалися про «7 природних чудес України», про «7 чудес Києва» та багато іншого. Зацікавила учасників заходу і література про архітектурні пам’ятки України, що представлена на виставці у відділі мистецтв.

       Сподіваємося, що зерно любові до історичних пам’яток, зронене у душі дітей під час заходу, проросте буйною зеленню у майбутньому.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей