Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Вишиванку одягай – Україну прославляй!

       Українська вишиванка – модний бренд чи традиція з віковою історією? Саме у День вишиванки на цю актуальну тему з першокласниками однієї з київських шкіл спілкувалися в читальному залі відділу обслуговування дітей дошкільного та молодшого віку під час літературного мережива «Вишиванку одягай – Україну прославляй!». Також діти переглянули відео «Вишиванки: топ-7 цікавих фактів», прослухали приповідки та повір’я про жіночу сорочку, вірші та пісні про вишиванку. А ще вони залюбки кружляли в чарівному танку навколо кімнати казок, малюючи у повітрі рухами коло – символ єднання незламних духом українців, що готові захищати свою батьківщину, культуру та історію від ворогів.

       Як показує досвід, люди в день вишиванки завжди піднесені та усміхнені, адже у стародавньому одязі закодовано багато символів сили, добробуту, краси та оберегів. Долучайтесь і ви до всеукраїнського свята – Дня вишиванки!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей