Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Цикл зустрічей «Київ зблизька і здалека»

       А чи знаєте ви, хто такі «лепрекони» або «… з чим їдять вундеркіндів»? Довідатись про ці (і не тільки) «цікаві речі» — назви книг — прийшли сьогодні до читального залу відділу обслуговування дітей середнього і старшого віку дев’ятикласники гімназії № 172 «Нивки». В рамках творчих зустрічей «Київ зблизька і здалека» на дружню розмову з читачами завітала дитяча письменниця, бард, бібліотекар, лектор та просто мрійниця Валентина Захабура.

       Пані Валентина цікаво розповіла про свою творчість, анонсувала власну повість для підлітків «Лепрекони», яка щойно побачила світ у «Видавництві Старого Лева». Авторка емоційно зачитала уривок зі згаданого твору. А ще – акцентувала увагу дітей на подіях, що відбувалися в Києві, та вказала на знакові місця столиці України (Пейзажна алея, Лук’янівська площа, сквер Котляревського, дача Хрущова).

       Читачі ознайомилися з окремими творами гості та збірниками художніх творів, де вміщено уривки з літературного доробку, діти ставили чимало «дорослих» запитань. Усі охочі придбали запропоновану книгу із дарчим написом, на знак найкращої подяки автору (саме так вважає пані Валентина). А книжковий арсенал бібліотеки поповнився двома книгами талановитої дитячої письменниці.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей