Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Участь НБУ для дітей у круглому столі «Інноваційна діяльність бібліотек України: стратегії розвитку в інформаційному суспільстві» (Одеса, 7-9 червня)


Розпочав роботу круглий стіл «Інноваційна діяльність бібліотек України: стратегії розвитку в інформаційному суспільстві» на базі Одеської національної наукової бібліотеки. Мета заходу — створення, розвиток та запровадження інноваційних практик у роботу бібліотек; забезпечення ефективності сучасного бібліотечного обслуговування; обговорення актуальних проблем бібліотечної діяльності та обмін досвідом.

Фахівці бібліотечної галузі з усієї України обговорюватимуть широке коло питань із проектної діяльності у бібліотеках, інновацій у моделі розвитку бібліотек та обслуговуванні користувачів, бібліотечної адвокації, соціального партнерства тощо.


Генеральна директорка Національної бібліотеки України для дітей Алла Гордієнко взяла участь в обговоренні питання інноваційної діяльності у спеціалізованих бібліотеках України для дітей, зазначивши, що діяльність будь-якої бібліотеки для дітей уже передбачає інновації як обов’язкову і дуже значиму складову, оскільки сучасні умови повноцінного життя дитячої бібліотеки вимагають продукувати нові ідеї та креативні рішення буквально на кожному кроці. Також Алла Іванівна ознайомила присутніх із кращими інноваційними напрацюваннями провідних бібліотек для дітей, які, завдяки участі у грантових програмах, мали можливість втілити інноваційні проекти, наголосивши, що завдяки такій діяльності, крім поліпшення фінансового стану бібліотек, посилюється їхня роль у місцевому співтоваристві, поліпшується якість послуг, що надаються читачам, бібліотеки набувають іміджу, з'являються нові перспективи в роботі.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей