Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Батл часових континуумів триває…

         Для відвідувачів літніх книжкових пригод в липні у відділі обслуговування дітей дошкільного та молодшого віку проводився батл часових континуумів «Подорож у часі: сучасність». Діти дізналися, як відбувалася еволюція, як люди здобували собі їжу, виготовляли знаряддя праці. Цікавим завданням для малечі стало відгадування загадки-сюрпизу «Що знаходиться в чорному ящику?». А ще вони спробували свої сили в риболовлі та збиранні каміння, виготовили власноруч сокиру з паперу методом оригамі.

       На наступній зустрічі читачі зрозуміли, яке важливе значення має абетка в житті кожної людини. Буква – здавалося б, нічого особливого! Та без цих маленьких «карлючок» своє життя в суспільстві не уявляє жоден із нас. Дітлахам було дуже цікаво відгадувати прислів’я, блукати лабіринтом абетки в пошуках правильних відповідей, відгадувати загадки. А завдання на інтерактивній дошці стали особливо захоплюючими.

       Під час липневого батлу часових континуумів бібліотекарі розповіли, як насправді з’являються винаходи, історію їх походження, хто і як винайшов необхідні сучасні пристрої, без яких ми зараз не уявляємо свого життя. Також малеча дізналася про історію виникнення гривні та зображення відомих людей на українських грошах. А ще збирали золоті злитки, складали грошовий пазл, відгадували назви грошей країн світу.

       Який яскравий сучасний світ мистецтва, звідки бере походження звичайний олівець, як утворюється різнобарв’я фарб – все це ми обговорювали на останній зустрічі батлу. Юні мистецтвознавці вправно склали пазл портрета Мони Лізи на інтерактивній дошці. Виявляється, серед них є дійсно талановиті майбутні художники!

       Чекаємо вас щосереди у серпні на батлі часових континуумів «Подорож у часі: майбутнє»! До зустрічі!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей