Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Зустріч з дружніми фігурами та їх авторкою Інкою Сав

         Незвичайні гості завітали сьогодні до простору читання і творчості «ЧИТОграй» - геометричні фігури з книжки «Дружні фігури» письменниці Інки Сав. Авторка в ході інтерактивної демонстрації презентувала маленьким читачам та їхнім батькам свою книгу, яка має унікальний дизайн і наповнення. Це казка з яскравими ілюстраціями, яка легко трансформується у окремі аркуші – настінні картинки з героями книги, може слугувати дидактичним матеріалом для цікавої гри і розвиваючих занять.

       Дружні фігури та їхня авторка спочатку розповіли маленьким читачам історію про те, як подружилися Трикутник, Коло, Квадратик, Прямокутник, Ромбик та Овал.

       Потім діти виконували різноманітні ігрові завдання, змагалися на спостережливість, увагу, навіть на спритність і швидкість. Адже з книжкою «Дружні фігури», можна вигадати безліч цікавих розвиваючих ігор, і багато веселих завдань є просто у книжці!

       Зустріч сподобалася і малечі 3-4 років, і вихованцям старшої групи дитячого садочка, і батькам, яких зацікавили дидактичні можливості цього видання.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей