Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
22 серпня о 12.00 відбудеться інтелектуальний батл «Читає дитина – процвітає країна»

         Учасник програми «Я читаю влітку!», ПОСПІШАЙ! Не встиг прочитати заплановану кількість книжок? Маєш тиждень, щоб виконати укладену з бібліотекою угоду! На тебе чекають події, у яких ти можеш стати безпосереднім учасником і навіть переможцем!

         - 22 серпня о 12.00 лідери читацьких перегонів – ті, хто ПЕРЕВИКОНАВ свої книжкові плани та прочитав за літо НАЙБІЛЬШУ кількість книжок, візьмуть участь у інтелектуальному батлі «Читає дитина – процвітає країна». Лідери читання будуть визначені за статистикою 15 серпня та отримають запрошення і домашнє завдання для участі у конкурсі. За результатами конкурсу журі визначить переможця серед молодшої ліги читачів – до 10 років, та старшої ліги читачів – від 10 років. Абсолютний Лідер читання буде визначений за кількістю прочитаних влітку книжок і перемогою у конкурсі.

         - 2 вересня о 12.00 будуть відзначені всі учасники, які ВИКОНАЛИ свої читацькі угоди «Я читаю влітку!». Під час відкриття нового бібліотечного сезону «Легенди і міфи НБУ для дітей» читачі візьмуть участь у супер-подарунковій акції «Бібліо-SHARA» та отримають свій гарантований приз – несподіваний та неочікуваний! Обіцяємо!

       Чекайте на оголошення та запрошення на свято!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей