Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Навчаємось весело

         Вересень повернув дітей до школи, а теплі дні не дають зосередитися на навчанні. Здобувати знання із задоволенням школярам допомагають працівники відділу обслуговування дітей середнього і старшого віку. 11 вересня в рамках циклу «ЖурнаLAND» пройшов інтелектуальний дайвінг «Навчаємось весело».

       Менш ніж за годину діти вивчили емоції на хімічному рівні; підтвердили всі міфи про Сент Екзюпері; дізналися, які материки є антиподами, чому люди бачать світ не однаково, як правильно дбати про гігієну власного тіла, щоб не зашкодити здоров’ю; вивчили можливості серця; розгадали дотепні запитання смішного колоска та ще багато іншого. Цікавою була інформація про те, яку відстань проходить людина за все життя, як не постраждати від амброзії та, як варять український борщ у різних регіонах нашої Батьківщини. Під час заходу використали 12 журналів, серед яких «Країна знань», «Колосок», «Школа юного академіка», «Паросток», «Однокласник» та інші, висвітили в загальній кількості 21 рубрику.

       По завершенні заходу семикласниці ліцею-інтернату № 23 «Кадетський корпус» занурилися у читання журналів і впевнилися, що, читаючи улюблені журнали, можна дуже якісно підготуватися до уроків.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей