Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Журнали для покоління Z

          21 жовтня в рамках циклу заходів «ЖурнаLАND» відбулась прес-тусовка «Журнали для покоління Z», підготовлена спільно працівниками відділів обслуговування дітей середнього і старшого віку та відділу IT для семикласників школи № 175.

          Під час заходу було використано 15 назв журналів, серед яких «Країна знань», «Колосок», «Вокруг света», «Шкіпер», «Однокласник», «hi-Tech», «Колесо життя» та інші, загалом висвітлено 17 рубрик.

          Підлітки дізналися, як бути в тренді, зібравшись в інстамандрівку, які існують пристрої для бездротової передачі енергії, що таке кайтсерфінг та як і де отримати незабутній досвід і враження, займаючись цим спортом. Читачі пізнали секрети успіху космічної музики Дідьє Маруані; що таке фейки та як вирізняти правдиву інформацію; характеристики новітніх відеокарт; як осучаснити власний комп’ютер; історію розвитку українських інформаційних технологій та ще багато іншої цікавої інформації, яку можна знайти в періодиці.

          Окрім того, бібліотекарі разом із підлітками переглянули електронні видання та помандрували сайтом НБУ для дітей.

          На завершення тусовки діти насолодилися прикладами 3D-технологій в Інтернет-центрі бібліотеки.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей