Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
«Місія: Місяць» завершена

          Вітаємо випускників трьох команд науково-пізнавального гуртка «Robotics», які взяли участь у програмі FIRST LEGO League Junior сезону 2018-2019 «Місія: Місяць» за підтримки благодійної організації «Міжнародна організація «Інноваційні Освітні Технології» (ГО «Інноваційні Освітні Технології»). Маленькі дослідники навчилися програмуванню та моделюванню за допомогою LEGO Education WeDo, одержали базові навички з технічного конструювання та здобули нові знання з робототехніки.

          Упродовж першого року кваліфіковані тренери гуртка допомагали юним користувачам бібліотеки долучатися до світу науки та інновацій за допомогою конструктора LEGO і вже випустили дев’ять груп. Загалом понад 70 дітей долучилися до віртуальної космічної подорожі на Місяць.

          Користувачі Національної бібліотеки України для дітей досліджували проблеми води, енергії та повітря на поверхні природного супутника Землі. Під час курсу занять кожна команда виготовляла кілька рухливих мінімоделей, використовуючи елементи LEGO, зокрема ракету, місяцехід, науковий всюдихід та інші роботизовані моделі для дослідження Місяця. Наприкінці всі команди будували і презентували свої космічні бази, найактивніші малювали постер, у якому розповідали про їхню неймовірну подорож. Команда «Космодрон» взяла участь у Всеукраїнському фестивалі «ROBOfirst – більше ніж роботи», де була урочисто нагороджена у номінації «Найбільш креативне рішення».

          Програма FIRST LEGO League Junior розрахована на п’ять років і орієнтована на дітей 6-10 років. Заняття відбуваються в ігровій формі тричі на тиждень. Всі учасники об’єднання мають змогу проявити креативність і творчість у конструюванні моделей-роботів. Діти працюють групами по 6-8 осіб.

          Кожна команда досліджує тему сезону («Будівельний бум» — тема сезону 2019-2020 рр.), програмує та конструює LEGO-модель. У новому сезоні досліджуватимуться процеси проєктування та створення доступних екологічних і надійних будівель в епоху урбанізації.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей