Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Пропустить Навигационные Ссылки.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Толерантність як основа суспільства

         Міжнародний день толерантності — свято, яке відзначають 16 листопада в усьому світі. Напередодні цього свята 15 листопада у відділі документів іноземними мовами учасники заходу спілкувалися про толерантність із президентом Африканської Ради в Україні Ісса Садіо Діало та секретарем Африканської Ради Теодоріною Каміс-Ваврик. Також у форматі «Жива Бібліотека» діти обговорили найважливіші питання щодо толерантності у теперішній час, дізналися про роботу ГО «Африканська Рада в Україні» та поспілкувалися з нашими гостями про їхнє життя в Україні і ставлення українців до людей різних національностей.

         Всі учасники заходу погодилися із твердженням Олександра Довженка: «…людина повинна бути Людиною…». Кожен із нас повинен задуматися над своїм ставленням до інших, поважати людей, прислуховуватися до думок, поглядів інших людей.

         Висловлюємо подяку нашим гостям за змістовну розмову з такої непростої і надзвичайно важливої теми, а також за багаторічну співпрацю і дружбу.

         Давайте будемо толерантними не тільки сьогодні!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 09.11.2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей