Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Перший сольний концерт «Три S» у бібліотеці!

         27 листопада о 14.00 переможці та лауреати чисельних Міжнародних і Всеукраїнських конкурсів та фестивалів – Катерина Скрипка, Ольга та Юлія Статнікови у складі гурту «Три S» першим сольним концертом на «Музичній платформі: слухай своє» зібрали аншлаг.

      Назва гурту з’явилася завдяки першому педагогу, художньому керівникові народного колективу шоу-гурту «Сонях» Юлії Шайкевич, яка помітила індивідуальність дівчат і допомогла їм у творчому зростанні. Наразі всі учасниці гурту – учениці Київської міської школи мистецтв ім. Левка Ревуцького під керівництвом викладача Ревякіної Анастасії Василівни та концертмейстера Мусатової Віри Сергіївни продовжують опановувати мистецтво вокалу та гри на фортепіано, а також навчаються художньому слову в КПДЮ у викладача Либа Наталії Іванівни, яка в якості ведучої-конферансьє супроводжувала їх протягом концерту.

         Підтримати гурт прийшли не тільки їх педагоги, а й учні рідної гімназії №154, яку Катерина Скрипка відмінно закінчила, а Ольга та Юлія Статнікови продовжують в ній навчатися.

         У репертуарі колективу є загальновідомі пісні, як-от «Дикі танці» Руслани Лижичко, «Там де ми є» гурту «Антитіла», «Фортепіано» Христини Соловій, «Не дозволю вбивати» Марини Трофімчук, «Мальви» Володимира Івасюка, а ще авторства педагога Віри Мусатової «Вперед, Україно!» та багатьох інших авторів. Патріотична тематика, невичерпна енергія та обдарованість дівчат підкорюють публіку з перших нот.

         Спів – це не єдиний талант гурту «Три S». Катерина з раннього віку опановує циркове мистецтво у Народному художньому колективі дитячо-юнацького цирку «Але-ап». В кульмінаційний момент концерту вона представила акробатичний номер «Подих свободи», в якому продемонструвала свої неймовірні фізичні здібності. Ольга та Юлія навчаються сучасним танцям у хореографічному колективі «Атлантида». На своєму першому сольному концерті у Національній бібліотеці України для дітей вони також виступили з танцювальним номером «Не біжи від себе».

         Перший, як то кажуть, але не останній. Попереду великі звершення на творчому і життєвому шляху для гурту «Три S», адже вони мають, що сказати та показати своїм прихильникам, яких стає усе більше.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей