Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
7 чудес України

         Наша країна різнобарвна та безмежно красива. Шкода, що ми так мало знаємо про різноманітні цікаві куточки рідного краю, мало подорожуємо Україною, надаючи перевагу закордонним туристичним турам.

      У рамках проєкту «100 % Україна» 28 листопада відбулася зустріч відомого політичного та громадського діяча, кандидата історичних наук, Миколи Томенка зі школярами ВСП «Дитяча інженерна академія».

      Гість презентував дітям проєкт «7 чудес України», ініціатором та організатором якого є він сам. Микола Володимирович розповів про ідею та історію його створення, про номінації – які вже відбулися, і які тільки розпочинаються. Цікавим було відео про одного із переможців номінації «7 природних чудес України» – відоме озеро Синевир, про легенди, минуле та сьогодення цього чарівного куточка Карпат.

      Наприкінці зустрічі пан Микола закликав усіх любити та більше цікавитися рідним краєм, робити все, аби наші туристичні родзинки знали і поза межами України.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей