Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
ОКСАМИТОВІ СИМПАТІЇ

         Вибуховим спалахом оксамитової енергії пройшла у Національній бібліотеці України для дітей презентація книги «Явна перевага неба», на сторінках якої відображено життя співачки, ведучої, матері трьох дітей, громадського діяча Оксамити Новачук.

      Феєрія оксамитових почуттів розливалася залом, даруючи усім присутнім заряд бадьорості та впевненості задля будування власного майбутнього.

      Кожен хоч раз у житті ставив собі запитання власного призначення і взагалі сенсу існування в цілому. Історія життя Оксамити, описана в книзі, дає відповіді на ці питання на прикладі особистого зростання й зрілості та особистих помилок.

      Із залу лунав шквал запитань. Почесна гостя фізично не могла його подолати, тому не всі зацікавлені слухачі, які знаходяться у пошуках свого я та свого шляху, отримали відповіді.

      Однак, кожне дотепне запитання було винагороджено подарунковим браслетом з надписом «живи довго, живи щасливо, живи вічно» – гасло громадської організації, очільником якої є Оксамита Новачук. За найцікавіші питання діти отримали оригінальні солодкі подарунки.

      Насамкінець пролунала авторська пісня «Подих неба це ти» у виконанні Оксамити. Найактивніші танцювали на своїх місцях у залі, але згодом їх покликали на сцену для отримання оксамитових симпатій у вигляді шоколадок та теплих почуттів.

      Захопливою була кульмінація зустрічі — діти вишикувалися у формі літер і зобразили власними тілами слово НЕБО, адже саме воно повинно мати перевагу у кожному нашому дні, кожному рішенні, крокові і навіть кожній думці.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей