Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Щасливий дар – творити для дітей

         «Придумувати книжкових героїв цікаво. Та не менш цікаво мені й себе уявляти таким персонажем. Я люблю, коли герої книжки такі, начебто вони й не вигадані. Хай поводяться добре, не дуже добре або й зовсім погано, але якщо я бачу героя, якщо вірю, що саме так він ходив, думав, сміявся чи плакав — це для мене хороша книжка»...», – так говорить про свою творчість українська дитяча письменниця, член Національної спілки письменників України, член Національної спілки журналістів України, літературний редактор журналу «Малятко» Оксана Кротюк.

      У переддень свята Миколая Оксана Петрівна святкуватиме ювілей, тому ми вирішили розповісти про неї другокласникам однієї із київських шкіл. Жанрову палітру творів авторки складають вірші-пісеньки, колискові, вірші-абетки, вірші-загадки, вірші-безконечники, сюжетні вірші, віршовані казки, оповідки на морально-етичні теми. Найновіші видання – пізнавальна, фольклорна книжка «Прилетіла пташечка» та яскрава книжечка з оповіданнями про дружбу та великі мрії малюків «Песик Чапа». Бібліотекар зачитала декілька оповідань із цієї книги, пограла з дітками в гру на уважність та насамкінець продемонструвала відеозапис Оксани Кротюк, у якому письменниця розповідає про себе та свої твори.

      Кожен отримав подарунок – примірник журналу «Малятко», літературним редактором якого письменниця є вже понад 15 років.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей