Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Святий Миколай на свято завітав

         Національна бібліотека України для дітей сьогодні повнилася дитячим сміхом, чарівною музикою, яскравими позитивними емоціями і дивами! Що сталося? – запитаєте ви. Просто до нас спустився з подарунками, солодощами, книжками і віншуваннями святий Миколай.

      Генеральний директор Алла Іванівна Гордієнко разом із дітьми запалила новорічну красуню-ялинку. Усі дружно танцювали під звуки дивовижних мелодій і пісень у виконанні оркестру військової частини 3030 25-ї Бригади охорони громадського порядку Національної гвардії України. Святий Миколай перебував у резиденції в бібліотеці до 15 години, а згодом рушив далі вітати малят зі святом, адже у нього сьогодні дуже багато роботи. До нас на урочистості завітали сотні дітлахів, десятки батьків, бабусь із дідусями, найменшому учаснику заходу навіть ще 3 місяці не виповнилося. Щиро вдячні нашим читачам за веселі усмішки, активність під час майстер-класів, запальні танці на святі. Було весело і нереально круто!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей