Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Зимова квест-гра «Книга в місті»: 2, 3, 8, 9, 10 січня


5

Днів

Книг

Квестів

Подій

         5 простих кроків гарантують тобі драйвові канікули, приємну компанію та класні розваги!

  1. ПРИЄДНАЙСЯ до вайбер-групи «Книга в місті».
  2. ОТРИМУЙ завдання телефоном звечора – виконуй його зранку.
  3. ОБИРАЙ день і формат своєї участі.
  4. ШУКАЙ, приходь, грай, знаходь!
  5. ЧИТАЙ та вигравай квиток на участь у ВЕЛИКІЙ ГРІ у форматі СУТІНКИ/Twilight. (Участь у Сутінках передбачена для дітей від 6 років.)

         5 простих кроків гарантують тобі драйвові канікули, приємну компанію та класні розваги!

         Тож, в чому історія та головна фішка нашої гри? З полиці нових надходжень і супер-крутих книжок ЗНИКЛИ КРАЩІ КНИЖКИ. Ну, це й зрозуміло. Той, хто брав – знав, що вибирати ))).

         Ваше ЗАВДАННЯ – знайти ці книжки! Для цього ви будете отримувати щодня підказки від наших агентів. До числа агентів увійшли кращі шукачі-бібліотекарі!

Гра відбувається у трьох просторах:

в МІСТІ – 11.00-12.00:

у БІБЛІОТЕЦІ – з 12.30:

ВДОМА:

ПІДКАЗКИ будуть надсилатися на телефон у вайбер-групі «Книга в місті»* напередодні пошукової операції, для ФБ-підписників – публікуватися на сторінці бібліотеки. У підказках буде вказано геолокацію, де шукати книжки, а у знайдених книжках – подальше завдання.

*номери телефонів можна залишити на абонементі або на рецепції з паролем «Книга в місті», чи написати у повідомленні на сторінці Бібліотеки у ФБ (тільки номер телефону та слова-пароль КНИГА В МІСТІ без жодної конфіденційної інформації!)

Якщо ви не встигли і не знайшли Книгу в місті (адже час пошуків буде обмежений 1,5 годинами) – мерщій до бібліотеки! У бібліотеці на вас чекає не менш цікава програма 

КВЕСТ-гра за книгою, яку «знайшли» в місті і повернули на полицю. Це індивідуальна гра, яку можна пройти самостійно (або з групою друзів) у будь-який час. Щодня до серії квестів додаються нові – за наступними знайденими книгами.

Тож, якщо ти не встигаєш знайти книгу в місті, або відвідати бібліотеку у якийсь з днів – приходь та перевір свої знання у цілій серії книжкових квестів, які «назбиралися» - доплюсувалися за кожен з днів канікул.

13.00Летсплей «Зіграємо книгу!» за новими книжками.

Щодня новий для читачів різного віку.

14.00 – Майстер-класи або інші події у відділах

Візьми додому КНИЖКУ, яку ти знайшов у місті та повернув на полицю, або ж книжку, яка сподобалася у летсплеї, ПРОЧИТАЙ її до 1 лютого, розкажи про неї на ВІДЕО, опублікуй це відео в Інстаграм або Фейсбуці, затегай бібліотеку та постав хештег #книгавмісті.
Виграй КВИТОК на участь у ВЕЛИКІЙ ГРІ у форматі СУТІНКИ/Twilight.
(Для дітей від 6 років.)

         Карта-навігатор «СВОЯ гра»: всі учасники програми «Книга в місті» отримують власну карту у секторі обліку (І поверх), яка допоможе зорієнтуватися у квест-пропозиціях бібліотеки, а також у подіях кожного дня.

         Позначки у карті: учасник отримує 1 наліпку за кожен пройдений квест та участь у кожній події – книжкових летсплеях, майстер-класах та ін.

Не забудьте повернути карту по завершенні Зимової квест-гри «Книга в місті»! (До сектору обліку користувачів, І поверх.)

         ЗВЕРНІТЬ УВАГУ, кількість квитків на ВЕЛИКУ ГРУ у форматі СУТІНКИ/Twilight обмежена. Тому їх гарантовано отримають ті учасники зимової гри, які прочитали книгу! Потім – найбільш активні учасники, що пройшли найбільшу кількість квестів. Це визначається за позначками у картах-навігаторах.    (Тільки для дітей від 6 років)

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей