Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Загальна інформація
Режим роботи
Контакти
Структура
"Вікно в Америку"
ЗМІ про бібліотеку
Спонсори
Благодійний фонд розвитку
Державні закупівлі
Вакансії
Послуги та сервіси
Новини
Замовлення екскурсій
Бібліотечні події
Онлайн-проєкти
Читацькі об'єднання
Психологічна служба
Віртуальна довідка
Версія для слабозорих
Електронні ресурси
Електронний каталог
Електронна бібліотека
Видання бібліотек для дітей
Віртуальні книжкові виставки
Інтерактивні ресурси
Ключ
Почитайко
Т.Г. Шевченко для дітей
Бібліотека у форматі Д°
Музей книги
Творчість дітей
Пам'ятні літературні дати
Вибрані Інтернет-ресурси
Для дітей
Для дорослих
Дитячі бібліотеки в Інтернет
Це важливо знати
Читання - справа сімейна
ІнфоТека для дітей
ІнфоТека для дорослих
Інтернет-безпека для дітей
Інтернет-безпека для батьків
На допомогу бібліотекареві
Професійні новини
Бібліотеки України для дітей
Мережа бібліотек України для дітей
Національна секція IBBY
Асоціація дитячих бібліотекарів
Сторінка методиста
Проєкт "КОРДБА"
Інформаційна культура користувачів
Бібліотека + IT
Нові книги України
Книги обмінного фонду
НБУшка збирає друзів

         Понад сотню батьків зі своїми дітками завітали 29 грудня до Національної бібліотеки України для дітей на сімейний передноворічний вікенд. Гостей зустрічала бібліотечна лялькова дівчинка НБУшка, яка запросила до бібліотеки на свято Розумну Сову (ростову ляльку, що є символом видавництва «СОВА»). Сова розважала діток і охоче з ними фотографувалась.

      Свято розпочалося із привітання генерального директора бібліотеки –Алли Іванівни Гордієнко, яка привітала читачів із прийдешніми святами та пообіцяла, що наступний книжковий рік у бібліотеці буде ще більш активним і повним цікавих подій.

      У відділі для наймолодших читачів директор видавництва «СОВА» презентувала серію новорічних книжкових видань «Зроби власноруч!». Протягом години гості долучилися до серії цікавих майстер-класів за інтерактивними книжками, знайомилися із зимовою програмою серії книжково-пошукових квестів «Книга в місті», яка починає своє роботу з 2 січня 2020 року.

      Не залишилася поза увагою виставка новорічних дитячих малюнків «Від Миколая до Різдва» вихованців творчих об'єднань відділу декоративно-прикладного та образотворчого мистецтв Центру позашкільної роботи Святошинського району міста Києва. Юні художники також завітали на свято та поділилися своїми мріями і новорічними побажаннями. Виставка триватиме до 20 січня 2020 року.

      Передноворічний сімейний вікенд підготував для глядачів цілих дві театральних прем’єри – презентація новорічної казки «Лист Діду Морозу» за новенькою однойменною книжкою В. Вілюнової та Н. Магай та лялькова виставу «Новорічний сюрприз» за участю маленьких акторів – учасників лялькового простору «Бібабо».

      Завершився вікенд ще однією подією. У рамках проєкту «Будь патріотом! Дивись українське!» та фестивалю «Українське дитяче кіно» відбувся показ художнього фільму «Великий злий лис та інші історії». Читачі нашої бібліотеки та їхні батьки із захопленням переглянули анімаційний фільм, який складається із трьох новел, дія яких розгортається на одній фермі. Перегляд веселих історій про злого Лиса та його друзів відбувся завдяки компанії «Артхаус Трафік» та фестивалю фільмів для дітей та підлітків «Чілдрен кінофест».

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей