Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Фінальні підсумки зимової квест-гри «Книга в місті»

         5 днів зимових канікул, 5 книжкових квестів, 5 цікавезних подій! П’ять кроків, які привели переможців до фіналу, даруючи можливість відвідати закритий захід у форматі СУТІНКИ/Twilight, що відбудеться на початку лютого. Не кожному читачеві бібліотеки випадає нагода побачити, що відбувається в бібліотеці, коли її залишає останній із працівників.

         Перемога аж ніяк не була легкою. Рясний дощ, здавалося, намагався завадити команді вчасно розпочати фінальний квест «Книга в місті». Проте, завзяті читачі доволі швидко знайшли бібліотекаря на локації поза межами бібліотеки, і квест розпочався. Гомінкою та веселою юрбою діти шукали локації у Старому місті Києва та виконували завдання. Дорогою завітали в гості до відомих київських воронів Крума і Карлуши та виграли у котячої скульптури торбу зі смачними вишневими пиріжками.

         Заключний етап квесту відбувся у дитячій бібліотеці на Стрілецькій. Та, от біда, бібліотеку захопив страшний книжковий привид. Знання та кмітливий розум допомогли дітям не тільки перемогти, а й переконати привида бути добрішим. Розчулений привид подарував читачам різдвяну казку Євгенії Пірог «Кіт Мармур та різдвяний пряник» з автографом автора та пригостив дітей медовими пряниками, зробленими за рецептом із цієї книжки.

         Приємна новина для тих, кого не було в Києві на зимових канікулах. 2020 рік оголошено у бібліотеці роком квестів! Цьогоріч усі книжкові квести, які відбувалися протягом зимових книжкових ігор, ти зможеш пройти у будь-який зручний для тебе час!

         Починаючи з 1 лютого, приходь у сектор обліку користувачів. Обирай будь-яку квест-гру:

  • за віммельбухом «Викрадення Мони Лізи» видавництва Артбукс;
  • за книгою про музичні інструменти Ане Густавссон «Трелі та вушка дракона»;
  • за книгою зарубіжних казок «Мої перші казки»;
  • за детективом Андрія Кокотюхи «Гімназист і чорна рука»;
  • за неймовірно смішною повістю Сергія Куцана «Зюзя».

         Запрошуй друзів та вирушайте разом у світ нестримних книжкових пригод!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей