Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Будівельний Бум

         Давно ми не ділилися новинами про заняття науково-пізнавального об’єднання «Robotics», яке працює за підтримки благодійної організації «Міжнародна організація «Інноваційні Освітні Технології».

      З початку нового сезону «Будівельного Буму» випустилося вже три групи дітей, які отримали навички та знання з основ робототехніки. На заняттях, які проходили у рамках Міжнародної програми FIRST LEGO League Junior, кожна команда використовувала процес інженерного проєктування за допомогою конструктора LEGO.

      Наші інженери-архітектори досліджували проблеми будівництва, знаходили одне або й декілька рішень, які потім тестували, й обговорювали вивчене. Нам уже вдалося побудувати LEGO кран, LEGO ліфт, охолоджуючий вентилятор, автоматизований шлагбаум, підйомний міст та інші роботизовані моделі. Ми створювали різні будівлі, намагаючись зробити їх екологічними та доступними, для цього досліджували екоархітектуру та відтворювали землетрус, аби перевірити надійність наших конструкцій.

      Вже з наступного тижня наші тренери-бібліотекарі допомагатимуть новим учасникам гуртка долучатися до світу науки та інновацій за допомогою конструктора LEGO EducationWeDo 2.0

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей