Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Величний день злуки

         Ось уже не перший рік 22 січня весь український народ із вдячністю згадує героїв, які боролися за об’єднання національно-демократичних сил українства, хто словом і діями намагався відродити незалежну Соборну Українську державу. Саме про це сьогодні ми спілкувалися з третьокласниками однієї із київських шкіл під час історичної експедиції «Величний день злуки», яка пройшла в актовій залі бібліотеки. Дітям доступно пояснили значення слів «соборність», «держава», показали цікаві відеодобірки про історичні події, які передували цій визначній даті. Також запропонували ознайомитися з книгами, в яких можна прочитати інформацію про День Соборності, та презентували нову книжку Олега Іванюка «Воїни і війни України» від видавництва «Балтія – Друк». Під час перегляду слайд-презентації школярі дізналися про сучасний діючий музей-вагон у м. Фастові, в якому був підписаний важливий документ про об’єднання Української держави.

         Ми маємо бути свідомі того, що лише в єдності дій та соборності душ можемо досягти величної мети – побудови економічно й духовно багатої країни. На жаль, сьогодні ми продовжуємо боронити та відстоювати свою територіальну цілісність. Миру всім нам!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей