Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Нова українська музика на «Музичній платформі: слухай своє»

         23 січня о 14.00 молоді виконавиці гурту «7-й день» відкривали сольним концертом «Музичну платформу: слухай своє» 2020. Чуттєво-ліричні пісні у виконанні солісток Тетяни Ларіонової та Анастасії Гитченко полонили зал.

         Нова українська музика авторства гурту, що лунала зі сцени Національної бібліотеки України для дітей, на теми війни – пісні «Війна» і «Подорожній» та кохання –«В небо» і «Листи до неї» проникала у саме серце.

         Діти відчули відверту глибину творчості, а тому задавали солісткам відповідні питання. Наприкінці концерту п’ятеро найактивніших учасників дискусії отримали досить символічні для бібліотеки подарунки – книжки, а всі бажаючі робили фото на пам’ять зі співачками.

         Відтепер кожен зможе познайомитися через мережу Інтернет з гуртом «7-й день» ближче, адже абсолютно всі гості свята отримали листівки із зображеннями солісток та посиланнями на сторінки їх творчості.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей