Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Зустріч зі Світланою Тараторіною

         30 січня у відділі обслуговування дітей середнього і старшого віку в рамках циклу творчих зустрічей «Київ зблизька і здалека» відбулася авторська презентація роману-фентезі з елементами детективу «Лазарус» молодої київської письменниці та книжкової блогерки Світлани Тараторіної.

         Дев’ятикласники гімназії № 172 «Нивки» переглянули цікаву коментовану презентацію про містичні місця Києва, які зустрічаються у згаданому творі та становлять центральні сюжетні лінії: Труханів острів, міська дума, замок Барона, Стрітенську церкву, Першу чоловічу гімназію, Музей старожитностей і мистецтв, Кирилівську церкву та навколишні пагорби. Інформаційно-насичена розповідь пані Світлани була рясно пересипана як історичними фактами про столицю України, так і відомими київськими міфами та легендами (про скарби гетьмана Івана Мазепи, видатних киян Ігоря Сікорського та Михайла Булгакова, афери архітектора Підгорського, знаменитого Змія Горинича…).

         Завершилася зустріч ґрунтовними і вичерпними відповідями на запитання читачів та спільним фото на згадку. А книжкова колекція бібліотеки збагатилася ще однією художньою книгою про Київ із дарчим написом авторки.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей