Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Соломія Вітвіцька у проєкті «Україна читає дітям»

         Національний проєкт «Україна читає дітям» функціонує з 2010 року задля популяризації читання серед дітей. Для своїх юних користувачів дитячі бібліотеки України роблять усе, щоб читати було модно, престижно, креативно і цікаво.

         25 лютого у Національній бібліотеці України для дітей відбулася зустріч із журналісткою, телеведучою «ТСН» Соломією Вітвіцькою, куратором соціального мультимедійного проєкту «Переможці», який стартував у лютому 2016 року. Його герої — ветерани АТО та паралімпійці, з ампутаціями та на візках. Вони втратили частини тіла, але не втратили сили духу. Це люди, які щодня тренують своє тіло, працюють та досягають нових високих результатів у мирному житті, надихаючи всіх на перемоги. Також у 2016 році пані Соломія стала лауреатом Всеукраїнської премії «Жінка III тисячоліття» у номінації «Рейтинг».

         Зустріч була дуже позитивною та щирою. Читачі бібліотеки були активними та запитували ведучу про її кар’єрний шлях, улюблені книжки, акторів, музичні вподобання, про країни, які відвідувала, і як обрала журналістику професією свого життя.

         Наприкінці зустрічі пані Соломія порекомендувала юним читачам більше читати, тому що «Людина інтелектуальна та розумна, може досягти великих успіхів у житті». На думку нашої гості, книги краще сприймаються саме в паперовому форматі, ніж у електронному, беручи до рук книгу, можна відчути її на дотик і на запах та розвивати свою уяву.

         Ну і звісно ж, у межах Національного проєкту «Україна читає дітям» пані Соломія прочитала уривок з улюбленої книги – всесвітньовідомий твір французького письменника Жозефа Бедьє «Роман про Трістана та Ізольду».

         Висловлюємо щиру подяку зірковій гості та каналу 1+1 за надану можливість читачам бібліотеки познайомитися із надзвичайно талановитою людиною, професіоналом у журналістиці та красивою жінкою Соломією Вітвіцькою.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей