Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
16 березня у Національній бібліотеці України для дітей стартує Тиждень поезії Ліни Костенко

         19 березня 90-річний ювілей святкує совість української нації, геніальна письменниця Ліна Василівна Костенко. Цій знаковій події Національна бібліотека України для дітей присвячує низку заходів у межах Тижня поезії Ліни Костенко, який проходитиме з 16 до 20 березня 2020 року.

         16 березня о 13.00 у читальному залі для дітей середнього та старшого шкільного віку відбудеться поетичний акорд «Душа української поезії». Під час заходу діти-старшокласники читатимуть напам’ять улюблені твори Ліни Костенко, а бібліотекарі популяризуватимуть літературний доробок письменниці, літературознавчі і публіцистичні праці про творчість мисткині з фонду Національної бібліотеки України для дітей.

         17 березня о 14.00 у межах Національного проєкту «Україна читає дітям» відбудеться творча зустріч «Циганська Муза – викручені руки, циганське слово – вийнята душа» з актором, режисером, народним артистом України, художнім керівником Академічного музично-драматичного циганського театру «Романс» Ігорем Крикуновим.

         18 березня о 15.00 – «Несказане лишилось несказаним». Зустріч читачів книгозбірні з відомою українською акторкою, лауреатом Національної кінопремії «Золота дзиґа», заслуженою артисткою України Ірмою Вітовською.

         19 березня (упродовж дня) – «Народ віддав їй совість на збереження». Голосні поетичні читання дітьми творів Ліни Костенко.

         20 березня об 11.00 – «Музика – це мова почуттів». Тематичний концерт за творчістю Ліни Костенко за участі солістки-вокалістки Київського національного академічного театру оперети Яни Татарової-Цуцкірідзе та артиста-вокаліста Київського національного академічного театру оперети Євгена Прудника.

         Доля усіх відомих людей, запрошених до участі в Тижні поезії Ліни Костенко, особисто або у творчості має глибокий зв’язок з особистістю та словом Ліни.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей