Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Пропустить Навигационные Ссылки.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Святкуйте з бібліотекою День захисту дітей!

         У Міжнародний день захисту дітей Національна бібліотека України для дітей традиційно влаштовує грандіозне дитяче свято. Цьогорічні реалії змусили переорієнтувати усі масові бібліотечні події у віртуальний формат. Вперше в історії бібліотеки святкування Міжнародного дня захисту дітей відбудеться в онлайн форматі.

         З 9 години ранку до 21 години на сторінці Національна бібліотека України для дітей у Фейсбук відбуватимуться прямі ефіри, відео-привітання від письменників, акторів, дипломатів, телеведучих та інших медійних осіб, а також партнерів і друзів бібліотеки, жартівливі домашні відео від батьків та серйозні – від читачів-дітей, майстер-класи, поради з медіаграмотності та інші дистанційні активності.

         Перший ефір розпочнеться о 10.00 з відеопривітання читачам від медійних персон бібліотеки – керівників творчих об’єднань, бібліотекарів абонементів, ведучих медіапроектів та онлайн занять для читачів – тобто тих працівників бібліотеки, яких читачі знають в обличчя, люблять, поважають, і за спілкуванням наживо з якими сумують.

         Об 11.00 розпочнеться друга вкрай очікувана подія дня – оголошення переможців Всеукраїнського конкурсу фотомалюнка «Мрійник року». На конкурс за короткий термін було надіслано майже 1500 тисячі робіт з усіх куточків України. 15 переможців будуть визначені за результатами народного голосування – за кількістю вподобань. А ще 5 робіт визначить журі конкурсу, до якого увійшли професійні художники. Переможців у прямому ефірі оголосить генеральний директор Національної бібліотеки України для дітей Гордієнко Алла Іванівна. Фото дитячих робіт в електронному доступі за посиланням.

         О 14.00 у прямому ефірі розпочнеться Юридична година. На запитання користувачів відповідатиме Представник Уповноваженого з дотримання прав дитини та сім’ї Філіпішина Аксана Анатоліївна.

         Ще одна новина, на яку дуже чекають усі читачі бібліотеки, з’явиться на сторінці бібліотеки під кінець марафону о 20.00. Це афіша програми літніх читань «Здоров’О з бібліотекою!». На превеликий жаль маленьких і дорослих фанів бібліотеки, цьогоріч програма відбуватиметься у новому форматі – дистанційному. Принаймні – у червні. Бібліотекарі намагалися створити привабливі для читачів театралізовані читання, віртуальні подорожі з книгами, інтерактивні події, прямі включення з улюбленого читачами літнього дворика, які будуть транслюватися онлайн, а також публікуватися на сторінках соціальних мереж оффлайн – у записі.

         Завершиться марафон «Казкою на ніч» – черговим відео читань від бібліотекарів. Усі відео можна переглянути на відеоканалі бібліотеки.

         Упродовж дня очікуються інші публікації. Програма Марафону додається.

         До зустрічі 1 червня!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 08.12.2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей