Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Інсайд від Даріни Красновецької

         Представниця України на Дитячому Євробаченні – 2018 Даріна Красновецька, українська співачка, яка заявила про себе не тільки на всю країну, а й на весь світ, завітала тепер вже в онлайн форматі на проєкт «Музична платформа: слухай своє» і відповіла на запитання прихильників – читачів Національної бібліотеки України для дітей, а також заспівала свій хіт «Say Love».

         Даріна поділилася досвідом гастрольного туру 25-ти містами України з Олександром Пономарьовим, а також розповіла про виконання гімну України на Майдані в День Незалежності та фотографування з Президентом, про новий альбом «Інсайд», пісні з якого ви вже можете прослухати у вільному доступі, та інше. Трансляцію можна переглянути на сторінці фейсбук бібліотеки.

         Відтепер з улюбленими артистами читачі зможуть зустрітися не раніше як восени, адже сезон проєкту на цей час завершився і «Музична платформа: слухай своє» традиційно робить паузу та йде у відпустку. До зустрічі!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей