Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Пропустить Навигационные Ссылки.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві


Смакуємо онлайн!

         Саме так називалася у червні одна із рубрик нашого бібліотечного літа «Здоров'О з бібліотекою навіть і вдома!».

         Мабуть, ви помітили, що в багатьох художніх книгах є детальні рецепти приготування тих або інших страв. Тож ми запропонували спробувати готувати ці страви разом на нашій літературній кухні. У кожному випуску бібліотекарі розповідали про книги, де є або рецепт страви, або цікавий епізод, пов’язаний із нею, читали вірші. Але смакували не тільки літературними творами, а й цілком реальними стравами, які можна легко приготувати вдома. У кожному відео обов’язково було запитання, відповідь на яке додавало балів у рейтингу найактивніших читачів.

        Відео із рубрики «Смакуємо онлайн!» з’являлися через п’ятницю об 11.00 на сторінці Національна бібліотека України для дітей у Фейсбук.

        До уваги читачів представлено два випуски цієї рубрики – «Смакуємо онлайн. Літературний бутерброд» і «Смакуємо онлайн. Літературне морозиво». Крім відповіді на запитання, наші читачі у коментарях виставляли фото своїх страв, ділилися улюбленими рецептами.

        Випуск 1. Смакуємо онлайн! Літературний бутерброд

        Випуск 2. Смакуємо онлайн. Літературне морозиво

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 07.12.2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей