Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Пропустить Навигационные Ссылки.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Міністр культури та інформаційної політики України відкрив новий бібліотечний сезон 2020-2021

         Новий бібліотечний сезон 2020-2021 відкрив Олександр Ткаченко, Міністр культури та інформаційної політики України, який 1 вересня завітав із робочим візитом у Національну бібліотеку України для дітей. У прямому ефірі зі сторінки бібліотеки у фейсбуці Олександр Владиславович привітав школярів і педагогічних працівників із початком нового навчального року.



         Під час екскурсії книгозбірнею та конструктивного спілкування міністр виявив професійну цікавість до проблем поповнення бібліотечних фондів, функціонування електронних ресурсів і додержання авторського права, вислухав думку бібліотекарів щодо змін до Закону України «Про бібліотеки та бібліотечну справу», оцінив діяльність Національної секції IBBY, науково-методичної роботи бібліотеки тощо. Генеральний директор НБУ для дітей Алла Гордієнко поінформувала міністра про сучасні виклики та перспективи розвитку дитячих бібліотек, діяльність мережі бібліотек для дітей в умовах карантинних обмежень.

         Дякуємо Олександрові Ткаченку за візит, увагу до проблем бібліотек, зокрема дитячих, промоції книги та читання, небайдужість та підтримку бібліотечних закладів.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 08.12.2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей