Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Твори і творці. Про життя та творчість видатних людей дітям від дітей

         Долучитися до створення відеороликів про життя та творчість видатних людей «Твори і творці» пропонує читачам соціокультурний відділ Національної бібліотеки України для дітей. Цей проєкт реалізується під гаслом «Дітям від дітей». Тобто, ми пропонуємо нашим читачам спробувати себе у ролі дослідників та відзняти відеофактаж про життя та творчість видатних людей.

         Ви можете обрати будь-яку творчу особистість, яка вам до вподоби з літературної або ж мистецької царини. Це може бути наш сучасник або класик, український творець, або зарубіжний митець. Жодних обмежень у виборі персони.

        Проєкт передбачає участь однієї особи або групи дітей. Допомога дорослих вітається!

        Робота над проєктом включає:

        1.    Пошук цікавих та маловідомих широкому загалу фактів з життя творців.
        2.    Вибір цитат з літературного твору, пошук інших фрагментів творчого надбання творців – картин, музики, пісень, відео та ін. (з огляду на жанр мистецтва, в якому творила персона).
        3.    Запис відео: озвучення цікавих фактів, читання поезій або уривків з творів (якщо фільм про літератора).
        4.    Монтаж відео з використанням додаткового ілюстративного матеріалу та титрів із зазначенням авторів відео (по можливості).

        Запрошуємо до участі усіх бажаючих! Надсилайте свої змонтовані відеоролики або ж записані відео (без монтажу) на адресу socio-cultural@ukr.net з поміткою в темі листа «Твори і творці». У тексті листа вкажіть автора або авторів відео: прізвище, ім’я, вік, місце навчання, місто проживання, а також коротку інформацію про себе: вподобання, улюблені заняття, досягнення, що любите читати та ін.

        Додаткову інформацію можна отримати у відділі соціокультурної діяльності за тел. 400-39-83

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей