Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

PRO-космос: політ нормальний

         Х’юстон, прийом! На зв’язку космічна лабораторія «PRO-космос». Наша космічна пригода вже стартувала! Відбулося всього три заняття, а юні космічні мандрівники вже так багато дізналися!

         Наприклад, ви знали, що Віфлеємська зірка, яка спалахнула на небі, коли народився Ісус, не просто красива легенда, а спалах наднової? Або ж те, що Стоунхендж слугував людям не лише годинником та місячним календарем, а був доволі точною двомасштабною моделлю Сонячної системи? А те, що в 2024 році людство планує повернутися на Місяць та ще й створити там справжнісіньку колонію? Ні? Тоді у вас є чудова можливість приєднатися до нашої команди астродослідників та дізнаватися цікаві факти про нашу Сонячну систему та Всесвіт! Адже ми живемо в неймовірно насичений час! Погодьтеся, не кожному в житті випадає нагода спостерігати комету, велике з’єднання Юпітера та Сатурна, протистояння Марса та шалені метеорні потоки!

         Щоб стати учасником нашої астрономічної команди, потрібно надіслати анкету на пошту nastasijatkachenko@gmail.com, вказавши: ПІБ, вік, контактний номер батьків та зробити помітку «PRO-космос» у темі повідомлення.

         УВАГА!

         Вікова категорія дослідників Всесвіту від 8 до 14 років!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей