Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Пропустить Навигационные Ссылки.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві


Пан Балакун радить…

         Останнім часом ми всі поринули в онлайн-спілкування, бо соціальні мережі та ґаджети повністю заполонили наше життя. Коли хочемо щось запитати, привітати зі святом чи просто побажати гарних снів своїм друзям та знайомим, ми одразу беремо в руки телефон і починаємо набирати текст повідомлення. З одного боку — це дуже зручно та швидко, але з іншого… Часто буває так, що здається, ніби висловився чітко та зрозуміло, але співрозмовник читає смс і не зовсім розуміє, що ти мав на увазі, адже в тексті пропущені розділові знаки чи неправильно написані деякі слова, тим самим сенс написаного має вже зовсім інше значення.

         Правопис є однією з найважливіших складових, які використовують в онлайн-спілкуванні, під час написання повідомлень. Тому, якщо ви хочете уникнути найпоширеніших помилок при написанні смс, уважно перегляньте 5-й випуск мовної круговерті «Поради пана Балакуна», де знайдете відповіді на питання щодо правильного написання слів.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 07.12.2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей