Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Пропустить Навигационные Ссылки.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві


Навчальний рік 2020/2021 — Рік математичної освіти в Україні

           Рік математичної освіти в Україні було оголошено Указом Президента України від 30 січня 2020 року. Ідея проведення Року математичної освіти в Україні була ініційована після оголошення результатів міжнародного дослідження математичної компетентності PISA-2018, в якому взяли участь українські школярі.

         Метою проведення Року математики в Україні є створення можливостей для рівного доступу українських школярів до сучасної та якісної математичної освіти та формування у них належного рівня математичної компетентності.

         Математика — серйозна точна наука, яку називають царицею всіх наук. Як у минулому, так і зараз математика крокує у ногу з часом або й випереджає його, вона і тепер залишається однією з найголовніших наук. Математика всюди. В усьому, що ми бачимо, відчуваємо, знаємо і робимо.

         Цікаві факти, пізнавальна інформація про математичну науку, матеріали на допомогу навчальному процесу тобі відкриє виставка-інсталяція «Магія математики» у відділі довідково-інформаційного обслуговування Національної бібліотеки України для дітей.

         Пропонуємо тобі також ознайомитися з кращими інтернет-ресурсами для дітей у розділі «Математика» на сайті бібліотеки.

         Оволодіти математичними знаннями тобі допоможуть наступні книги:

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 07.12.2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей