Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Непосидам, пустунам, фантазерам-малюкам


           Ми продовжуємо знайомити маленьких читачів із казкою, яка вчить їх справжній дружбі, милосердю та добрим вчинкам. Тварини в казці перетворюються на справжніх товаришів і вчать дітей таким важливим почуттям, як любов, дружба, взаємодопомога, адже без них прожити дуже важко. А яке дитинство без друзів? Іноді дружба — це нелегка праця, складні випробування, вміння допомогти і підтримати. А ще казка дає нам можливість мріяти та робити наше життя яскравішим і цікавішим, бо дитинство та мрія – завжди поруч.

           Територія казково-розважального читання для читачів дошкільного віку «Непосидам, пустунам, фантазерам-малюкам» продовжує онлайн свої мандри з казковими героями сторінками казок. Лісовий Ведмедик прочитає маленьким читайликам дивовижну казку англійського письменника Девіда Літчфілда про ведмедя-піаніста. Це зворушлива історія про те, куди приводять наші мрії, і тих, хто попри все, чекає на наше повернення.

           Мрійте разом із нашим казковим Ведмедиком!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей