Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Робототехніка в режимі офлайн повертається!

         Вже третій рік поспіль у Національній бібліотеці України для дітей працює науково-пізнавальне об’єднання «Robotics», на заняттях якого користувачі віком від 6 до 10 років навчаються конструювати та моделювати за допомогою LEGO в рамках міжнародної програми FIRST LEGO League Junior.

         У зв’язку із запровадженням карантинних обмежень об’єднання працювало у режимі онлайн. Його учасники створювали свої власні проєкти чудових ідей для ігор та активностей, адже тема сезону 2020-2021 – «Винахідники гри», присвячена творчості та наполегливості.

         Свої ідеї маленькі винахідники проєктували на папері, а потім будували їх за допомогою конструктора LEGO та презентували під час онлайн-занять. Також діти працювали онлайн із набором Lego Education WeDo 2.0, програмували обрану модель, яку потім разом тестували.

         Уже з 17 лютого учасники онлайн-курсу зможуть закріпити свої навички за допомогою конструктора LEGO Education WeDo 2.0 на практичних заняттях у бібліотеці!

         Якщо ви бажаєте записати свою дитину на курс з робототехніки, зареєструйтеся за посиланням.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей