Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Дракони у бібліотеці!


           Упродовж багатьох століть люди вірили в існування драконів, але навряд чи комусь вдалося з ними зустрітись. Вони і досі живуть у легендах і міфах, казках і епосах та є одними із найпопулярніших персонажів у дитячій літературі. Ось, наприклад, багатоголовий змій з українських казок, із яким бореться Котигорошко — хто ж це, як не дракон? Кирило Кожум’яка теж змагався із змієм-драконом.

         Хто ж такі насправді ці створіння? Які вони бувають? Де їх можна зустріти? Адже люди завжди прагнули зрозуміти і приборкати могутніх драконів. Спочатку їх зображували злими істотами, а вже в сучасній літературі образ цього персонажа зосередив у собі силу і добро.

         Черговий випуск «ЦвіКу» пропонує вам знайомство з пізнавальною та художньою літературою, в якій головним персонажем є осучаснений Дракон, наділений багатьма людськими якостями. Вам ніскілечки не страшно? Тоді гайда знайомитись!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 10/5/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей