Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Читання – справа сімейна

           Для того, щоб діти читали, вони повинні бачити приклад дорослих, і дуже добре, якщо це приклад читаючих батьків. Тому сторінка сайту нашої бібліотеки, яка містить книжкові рекомендації для читачів різного віку, так і називається – «Читання – справа сімейна». Тут ви можете знайти інформацію про книги, які нещодавно надійшли до нашої бібліотеки, вік дітей, яким вони підійдуть. Крім того, на сторінці зібрані матеріали щодо заохочення дитини до читання та правильного для її сприйняття читання.

         Водночас батькам дуже важливо розуміти, що сімейне читання – це не просто читання дітям. З деякими підлітковими книгами варто познайомитися і дорослим, щоб краще розуміти своїх дітей, знати про їх захоплення та уподобання, а також чим живе сучасне покоління. Крім цього, у розділі «Варто прочитати батькам» є рекомендації книг, присвячених сімейній педагогіці та психології.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей