Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Поради пана Балакуна

           Міжнародний день рідної мови, що святкують 21 лютого, — це те свято, яке об’єднує всі народи світу. Воно дає змогу ще краще усвідомити кожному з нас, що є безліч мов, які не лише потрібно, а й корисно, вивчати. Кожна з них по-своєму особлива, унікальна, чарівна. Але рідна мова для кожного з нас найкраща, наймиліша і її потрібно вивчати, вдосконалювати та плекати, щоб не знищити, не загубити.

         Хто був першим українським поліглотом? Хто знає найбільшу кількість мов? Яку мову вивчити найважче? Як вивчення мов впливає на ваш мозок? На всі ці запитання ви обов’язково дізнаєтеся відповідь, якщо переглянете 6-й випуск мовно-пізнавальної круговерті «Поради пана Балакуна».

          Цього разу наш пан Балакун завітає до нас не сам. А кого він запросив і які цікавинки будуть обговорюватися цього разу — це секрет, який відкриється зовсім скоро. Тому відкладайте свої справи на потім і гайда разом із нами переглядати новий випуск!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей