Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Пропустить Навигационные Ссылки.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Презентація книжкової виставки «Казкова подорож із братами Грімм»

           У Національній бібліотеці України для дітей зберігається близько 22 тисяч примірників книжок 89 мовами світу. Усі ці історії та вірші для дітей обов’язково мають бути відкритими, прочитаними і пережитими. Книжки чекають на закінчення карантину, щоб знову відчути тепло рук читачів. Серед них є справжні скарби, про які ми розповідаємо у Рубриці книжкових порад #книгиіноземною .

           Черговий випуск рубрики присвячено ювілейній даті: 235-річчю від дня народження Вільгельма Карла Грімма.

           Сучасники залишили згадки, що він був прекрасним сторітеллером і справжнім науковцем, який відкрив світові руни і зробив величезний внесок у розвиток германістики.

           На відзначення ювілейної дати пропонуємо відеопрезентацію книжкової виставки «Казкова подорож із братами Грімм», яка експонуватиметься у холі нашої бібліотеки до 7 червня 2021 року. Тут ви знайдете українські, англійські, французькі та німецькі видання казок братів Грімм.

           Усі книги, видані у Німеччині, які подарувала нам Бібліотека Гете-Інституту в Україні за часи багаторічної співпраці представлені на виставці.

           Попередні випуски рубрики книжкових порад

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 08.12.2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей