Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

«Еко-історії для моїх маленьких друзів»

           Сьогодні у читальному залі відділу обслуговування дітей дошкільного та молодшого віку відбулася презентація нової дитячої книжки-білінгви зі збереження довкілля «Еко-історії для моїх маленьких друзів». Презентацію провів автор книги, голова ГО «Екологічна нація», письменник Богдан Красавцев.

           Наш світ різнобарвний, дивовижний, надзвичайно привабливий, але й такий занедбаний. Багато століть люди бездумно користувалися всіма природними благами, мало що роблячи для збереження довкілля. Мабуть, пора навчитися дбайливого ставлення до того, що нас оточує. А в пригоді стануть «Еко-історії для моїх маленьких друзів». Просто, доступно й захопливо вони розповідають про те, чому важливо берегти нашу планету і як це краще робити.

           Третьокласники однієї із київських шкіл із захопленням слухали розповідь автора про власний досвід збереження екології, ставили багато запитань, ділилися своїми історіями бережливого ставлення до природи та пограли в цікаву вікторину «Еко-скринька».

           За словами Богдана Красавцева процес над створенням книги тривав майже 5 місяців. Видання є повністю безкоштовним і вже помандрувало в дитячі бібліотеки різних куточків України. Звичайно, ця книжечка вже є і в нас.

           Тож давайте зробимо нашу планету щасливою, подбаємо про її чистоту та збережемо для майбутніх поколінь! А книжка «Еко-історії для моїх маленьких друзів» допоможе нам у цьому.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 10/5/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей