Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Жменька сміху всім на втіху

           Кожен із нас не проти пожартувати над оточуючими, чи не так? Ніхто не застрахований від розіграшів і навіть найсерйозніші мимоволі посміхаються. Відомо, що більше 70 відсотків людей збираються розіграти кого-небудь зі своїх знайомих. І найбільше каверз слід очікувати від студентів і, як не дивно, людей, які займаються бізнесом. Бабусь боятися не варто, хоча все може бути, адже на перше квітня жартують усі. Що ж це за свято таке?

           Сьогодні в Україні та світі відзначають Міжнародний день сміху. Коли і ким це свято було завезено в Україну точно не відомо, але у творах багатьох письменників і поетів кінця XVII століття вже стали з’являтися рядки про першоквітневі розіграші! Цей день не внесений ні в які календарі знаменних дат і всенародних свят, але його цілком можна віднести до міжнародних!

           Так що будьте на сторожі, запасіться почуттям гумору, набором свіженьких жартів і забавних віршиків від українських літераторів-жартівників, а на розіграші не ображайтеся, а відповідайте ними ж!



 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей