Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Канадський гість на Всеукраїнському тижні дитячого читання

           Під час Всеукраїнського тижня дитячого читання у Національній бібліотеці України для дітей одна з програм читань відрізнялася від основної теми – наші читачі відкрили для себе іноземного автора Маріанну Дюбюк і її книжку «Я не твоя мама», що наприкінці 2020 року вийшла друком у «Видавництві Старого Лева».

           На урочистому відкритті Тижня дитячого читання Мар’яна Савка – головний редактор «Видавництва Старого Лева» — виступила з мотиваційною промовою до майбутніх учасників читань.

           Деякі читачі бібліотеки встигли прочитати історію в бібліотеці ще до введення карантинних обмежень. Інші ж дізнавалися про пригоди героїв книжки – волохатого Піу і Білки під час двох зустрічей у програмі Zoom. У читаннях «Я не твоя мама» взяло участь понад 30 учасників!

           Для проведення інтерактивних читань було підготовлено фотозону з головними учасниками історії: волохатим Піу і Білченям.

           3D-театр із героями книги «Я не твоя мама» стане основою майбутнього буктрейлеру, на його зйомку ми запросимо читачів у бібліотеку!

           Учасники читань, які активно працювали у фейсбуці, познайомилися з письменницею, з книгою і видавцем.

           Завдячуючи майстер-класу «Формула затишної оселі від Піу» не лише бібліотечна фотозона отримала прикрасу у вигляді кольорових прапорців, але й 14 читачів розмістили фото власних поробок, що прикрасили їхні домівки.

           А відео «Готуємо суп разом з Піу» під постом у фейсбуці зібрало аж 17 рецептів улюблених супів від читачів!

           Під час закриття Тижня дитячого читання Національна бібліотека України для дітей представила ексклюзивне інтерв’ю з Мар’яною Савкою та Маріанною Дюбюк «Книжковий експерт: 7 питань від читачів» про книжку «Я не твоя мама».

           Пропонуємо його до перегляду! Після нього ви обов’язково прочитаєте історію про Піу і Білку.

           Інтерактивні читання «Піу! і Білка» ввійдуть у дитячу програму Книжкового Арсеналу, який відбудеться у кінці травня 2021 року.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей