Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Робототехніка для дітей у бібліотеці

           Науково-пізнавальне об’єднання «Robotics» надає унікальну можливість дітям 6-10 років безкоштовно познайомитися з основами робототехніки шляхом побудови різних LEGO-моделей за допомогою конструктора LEGO Education WeDo 2.0. Цікавий курс легко і швидко засвоюється маленькими слухачами, адже тема сезону 2020-2021 називається «Винахідники гри» і присвячена творчості та наполегливості.

           У програму занять включено моделювання, візуальне програмування та основи інженерної справи. Легкий процес навчання, а також максимально зрозуміла теорія допоможуть кожній дитині, яка пройшла програму, самостійно конструювати і створювати власні винаходи із деталей LEGO, засвоїти основи програмування та розвинути творче мислення, самостійність та креативність.

           Хочете, щоб ваша дитина навчилася основам програмування, моделювання та робототехніки? Тоді мерщій записуйтесь на наш онлайн-курс, під час якого діти будуть досліджувати завдання сезону «Винахідники гри», конструювати за допомогою LEGO, програмувати та ділилися своїми ідеями із друзями.

           Заняття відбуватимуться щосереди о 15.00 через платформу Zoom. Для участі необхідно зареєструватися за цим посиланням

           Після карантину учасники онлайн-курсу зможуть закріпити свої навички за допомогою конструктора LEGO Education WeDo 2.0 на практичних заняттях у Національній бібліотеці України для дітей.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей