Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Не руйнуй гармонії земної!

           Вік Землі – понад 4,5 мільярдів років, а предки сучасної людини з’явилися на ній лише якихось 200 тис. років тому. Весь цей час людство підкорювалося законам природи, але останні 500 років активно намагається підпорядкувати ці закони собі. Планета почала стомлюватися від яскравого світла, від сильного шуму великих міст, від вирубки лісів, від забруднення річок, від пластику, який заполонив всю Землю. Тому надзвичайно важливо нам, сучасним батькам, подумати, – яку планету ми залишимо нашим нащадкам? Що ми можемо зробити для того, аби вона була затишною домівкою ще багатьом поколінням людей? І саме від нас залежить, чи продовжиться цей ланцюжок усвідомленого споживання й надалі.




           Сьогодні в рамках онлайн-проєкту «Живи в ЕКО-стилі» дитяча письменниця Галина Буділова розкаже вам про свою нову книгу «Велетунські казки про нашу планету» та про те, яких важливих тем торкається у ній. Захоплюючі історії, питання для обговорення, розмальовки та стікери – у цій книзі ви знайдете все для максимального екологічного занурення у тему захисту та відновлення довкілля разом із вашими малюками.



           Бережіть нашу Землю, і вона вам за це віддячить!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей