Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

«Вітовщина. Піщинка на одвічному Шовковому шляху»
подарунок від Почесного Консульства Литовської Республіки

           Запрошуємо вас, шановні читачі, у захоплюючу мандрівку сторінками книги, яку було створено дякуючи завзяттю та ентузіазму краєзнавців, істориків та діячів громадських організацій. Вони й досі з цікавістю вивчають історію рідного краю, захоплюються добою та пам’ятками давніх часів, продовжують археологічні дослідження.

           Книга «Вітовщина. Піщинка на одвічному Шовковому шляху» - це плід консолідованих зусиль історика-науковця та місцевих аматорів краєзнавців Вітовщини. Видання познайомить вас ближче з історією Великого Князівства Литовського, діяльністю князів Ольгерда, Вітовта, Гедиміна на українських землях.

           Національна бібліотека України для дітей підготувала відеопрезентацію цього чудового видання для дорослих і маленьких дослідників історії України.

           До видання українською та англійською мовами увійшли наукові дослідження литовського періоду на півдні України доцента кафедри історії Чорноморського національного університету імені Петра Могили Шевченко Наталії, а також напрацювання місцевих краєзнавців Ольги Ясько та Віктора Мниха.

           Висловлюємо щиру вдячність Почесному Консульству Литовської Республіки в Миколаєві за поповнення фонду Національної бібліотеки України для дітей книгою «Вітовщина. Піщинка на одвічному Шовковому шляху».

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 6/5/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей