Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Астрономічна лабораторія «PRO космос» для юних астролюбителів

           У Національній бібліотеці України для дітей продовжує свою роботу наша астрономічна лабораторія «PRO космос», де юні поціновувачі астрології дізнаються багато цікавої інформації про космонавтику та космос. Зірки, квазари, блазари, чорні діри та інші цікаві речі та явища.

           Заняття нашої астрономічної лабораторії проходять як онлайн, так і оффлайн (до введення локдауну в Києві) з дотриманням усіх санітарних норм.

           Також у межах нашої астрономічної лабораторії запущено відеопроєкт «PRO космос», де ви можете знайти відповіді на запитання про космічні явища та отримати практичні поради для самостійного дослідження зоряного неба. Рубрика постійно доповнюється!

           Переглянути випуски ви можете за посиланням

           А зараз ми розпочинаємо цикл лекцій на тему, яка хоча б раз у житті спадала вам на думку, – «Як утворився Всесвіт?», «Що було до того самого Big Bang?» Тож приєднуйтеся до нашої космічної мандрівки просторами Всесвіту разом із астрономічною лабораторією «PRO космос»!

           Занурення у Всесвіт відбувається щоп’ятниці о 15:30 у програмі ZOOM.

           Для запису переходьте за посиланням або надсилайте свою анкету на адресу nastasijatkachenko@gmail.com, вказавши ПІБ дитини, номер телефону батьків та вік юного розумника.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей