Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Робототехніка онлайн набирає обертів!

           Щотижня дві групи учасників науково-пізнавального об’єднання «Robotics» навчаються основам технічного моделювання, робототехніки та програмування на платформі Zoom.

           Перша група – новачки, які ще не займалися з навчальним конструктором LEGO Education, але вже чомусь навчилися. Наприклад, маленькі винахідники вигадують свої власні ігри та незвичні пристрої до них, які потім будують із цеглинок LEGO та презентують свої творіння під час онлайн-заняття. Тема сезону 2021 – «Винахідники гри», тож діти досліджують завдання сезону та знайомляться з різними іграми, а ще вчаться запрограмовувати роботизовані моделі у програмі WeDo 2.0.

           Друга група – це досвідчені гуртківці, які вже пройшли практичний курс у бібліотеці і тепер активно готуються до Всеукраїнського фестивалю науки та робототехніки «ROBOfirst Explore 2021». Під час онлайн-занять вони жваво обговорюють ідеї щодо майбутнього ігрового поля і показують неабияку креативність. Виявляється, що будувати із цеглинок LEGO можна не тільки знайомим усім методом складання цеглинок, а й за допомогою комп’ютерних ігор Brick Rigs та Minecraft, що й довели наші учасники об’єднання.

           Заняття відбуваються в ігровій формі, тому наприкінці зустрічі всі учасники мають піднесений і гарний настрій. Якщо бажаєте долучитися до наших занять, реєструйтеся, будь ласка, за цим посиланням.

           P.S. Після карантину учасники онлайн-курсу зможуть закріпити свої навички за допомогою конструктора LEGO Education WeDo 2.0 на практичних заняттях у Національній бібліотеці України для дітей.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей