Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Подарунок до Дня матері

           Мама, матінко, матуся... В цьому звичайному слові приховані безмежна доброта і любов, готовність похвалити й вказати на помилки, пробачити й зрозуміти. Будь-якою мовою воно звучить ніжно, лагідно, красиво.

           Мама… Для кожної дитини вона дуже багато значить, адже супроводжує нас впродовж усього життя, дбайливо оберігаючи в роки дитинства, дорослішання та зрілості.

           Мама у кожного найкраща. Бо ж вона – це і сонце, і зорі, і квіти, вона – веселка у чистому небі й безмежний океан, сповнений любові, радості, тепла, ніжності. Матері... Їх мільйони, і кожна несе у своєму серці материнську любов, бо мати – синонім слова «любов».

           Одне з найсвітліших і найрадісніших весняних свят – це День матері. Вважається, що на офіційному рівні День матері почали святкувати понад 100 років тому. Відбулося це у США завдяки жительці Філадельфії Анні Джервіс. Ця жінка запропонувала раз на рік вшановувати матерів. Нині це прекрасне свято відзначають у більш ніж 50 країнах світу. У багатьох з них дати не збігаються і припадають на різні дні.

           В Україні День матері не має сталої дати, святкується він у другу неділю травня. Цього дня заведено збиратися всією родиною, влаштовувати святкові вечори і дарувати мамам улюблені квіти або подарунки, зроблені своїми руками. Пропонуємо вашій увазі відео від студії Maker Space, в якому представлений майстер-клас із виготовлення квітки троянди за допомогою 3-D ручки.

           Величезна подяка усім жінкам-матерям, бережімо їх та даруймо їм нашу вдячність і любов!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей